تشرفات
?امام را وکیل خودمان کنیم!
⬅️دعا برای حاجاتمان را به اماممان بسپاریم و تمام همّتمان را صرف دعا برای فرج نماییم.!
⬅️درس بزرگی برای منتظران؛ امام را وکیل خود قرار دهیم و ببینید امام دعا کند چطور زندگی متحول میشود ?
⬅️ماجرا ی شیخ حسن تویسرکانی که امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه ) را وکیل خودش کرد تا برای رفع مشکلش دعا کنند و این گونه زندگی اش مُتحوّل شد.?
⬅️عالم فاضل شیخ حسین تویسرکانی میگوید:
?اویل جوانی که در نجف اشرف مشغول تحصیل بودم امر معشیت بر من سخت میگذشت بنا گذاشتم فقط به قصد دعا کردن برای توسعه حال به کربلا مشرف شوم.
?چون مشرف شدم شب را خوابیدم در خواب به حضور حضرت بقیه الله عجل الله فرجه مشرف شدم.
?فرمودند فلانی دعا کن.عرض کردم یا مولا به قصد دعا آمدم. فرمودند خیلی خوب همینجا بالای سر است دعا کن.
?دست به دعا برداشتم با تضرع و زاری دعا کردم فرمودند:نشد. دو مرتبه بهتر از اول مشغول دعا کردن شدم باز فرمودند: نشد.مرتبه سوم آنچه میدانستم با تلاش و کوشش اصرار نمودم باز فرمود:نشد!
?دیگر عاجز شدم و عرض کردم سیدی دعا کردن وکالت بردار هست یا نه؟ فرمودند: بلی هست.
?عرض کردم من شما را وکیل کردم که برایم دعا فرمایید.
فرمودند: خیلی خوب… سپس دست به دعا برداشتند و دعا فرمودند.
?چون به نجف اشرف مراجعت نمودم شخص تاجر تویسرکانی که ساکن تهران بود به زیارت عتبات و حضور مبارک حجت الاسلام میرزا رشتی مشرف شد.
و چون من از شاگردان شناخته شده ایشان بودم مرحوم میرزا من را بسیار توصیف کردند و بالاخره به او فرمودند دخترت را به او بده.
?حاجی مذکور فورا قبول کرد. بعد از چند روز صاحب عیال و مال و خانه و زندگی شدم.
? العبقری الحسان جلد 2 ص457
#تشرفات
#معرفت_امام
#امام_زمان
فرم در حال بارگذاری ...
حضرت ام البنین سلام الله علیها، الگوی عشق و ارادت به امام زمان علیه السلام
فرم در حال بارگذاری ...
پلان اول؛ فرزندانم وقف امام زمانم
? وقتی پسران حضرت ام البنین(س) راهی كربلا می شوند، بطور طبیعی به عنوان مادر باید درخواست میکرد كه یكی از آنها كنارش بماند، اما ایشان چهار فرزند خود را راهی كربلا كردند و شاید اگر دختری هم داشتند، راهی این سفر می كردند تا همراه حضرت زینب كبری(س) باشد، یعنی آنچه داشتند را وقف امام زمان خود كردند.
فرم در حال بارگذاری ...
پلان دوم؛ یار امام زمان عج
? بعد از حادثه عاشورا زمانی كه بشیر وارد مدینه شد، حضرت ام البنین(س) سراغ هیچكدام از فرزندانش را نگرفت و فقط از حال امام حسین(ع) جویا شد، ایشان زمانی كه خبر شهادت امام حسین(ع) را شنید، فرمود: «جگرم را آتش زدی یا جگرم سوخت» یعنی با شهادت فرزند نمی سوزد بلكه با شهادت امام زمان خود می سوزد.
فرم در حال بارگذاری ...
پلان سوم؛ اول روضه خوان عاشورا
? در تاریخ حضرت ام البنین(س) را شاعره و اهل حدیث معرفی كرده اند، ایشان جدای از مسائل معنوی، شخصیت علمی نیز داشتند و بعد از عاشورا عقب نشینی نكردند و به گریه نپرداختند بلكه دست پسر 4 ساله حضرت عباس(ع) را می گرفتند و هر روز به قبرستان بقیع می آمدند و روضه و مرثیه می خواندند تا واقعه كربلا فراموش نشود و ایشان را می توان، اول روضه خوان عاشورا دانست.
فرم در حال بارگذاری ...